JEDA Producties -
Enjoy the Event

JEDA producties is opgericht in 2009: ik ben een organisatietalent met een passie voor cultuur en natuur. Op verschillende gebieden ondersteun ik organisaties en projecten in de culturele- en vrijetijdssector bij het behalen van hun doelen.

Ik coördineer de productie, plan, organiseer en administreer. Het liefst fungeer ik als 'spin in het web' en zorg voor een helder overzicht.
De laatste jaren is mijn focus komen te liggen op bijdragen aan een duurzame, nieuwe samenleving met oog voor elkaar en de toekomst. Als partner van MVO Nederland heb ik aandeel in de nieuwe economie.

Liefde voor je vak

Werken vanuit je hart is het mooiste dat er is. Het mogen werken in de muziek- en evenementenindustrie voelt al heel mijn leven als een cadeautje. Tegenwoordig focus ik me op hoe we dit zo duurzaam mogelijk kunnen doen, een combinatie van twee grote liefdes: muziek & natuur.

Dressing room coördination voor Bon Jovi - Goffertpark 2019

Zeven Zonden van Brabant pop-up expo 2020 - Foto door Willeke Machiels
Foto door Willeke Machiels
STRP-festival 2009

Enjoy professional productions

Ik werk veelvuldig voor opdrachtgevers als Mojo Concerts (o.a. North Sea Jazz Festival, Bruce Springsteen, The Rolling Stones) en Bureau Vertigo (o.a. congressen en evenementen voor BrabantKennis en de Nacht van Ontdekkingen).

EEN GREEP UIT DE OPDRACHTGEVERS:

Dorien van den Hurk
Directeur Bureau Vertigo
“Ik ken Jessica Dassen al vanaf 2002 vanuit diverse producties: via 013 Tilburg, het STRP Festival en natuurlijk vanuit het Klokgebouw te Eindhoven. Eigenlijk is het heel simpel: als je een productie bij haar legt dan kun je er vanuit gaan dat je jezelf daar geen zorgen meer over hoeft te maken, want dan wordt het gewoon goed geregeld."
Jan Buys
Directeur Klokgebouw Cultuurhallen en verhuurder voor alle events op het Ketelhuisplein Strijp-S Eindhoven

Enjoy THE EVENT WITH JEDA